Melopenk: Peratus, Nisbah & Kadaran

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

4 Responses

  1. MoKUjiN says:

    harga minyak mmg dan kadar gaji mmg tak patut !! bawang putih sekilo RM4.20 .. gas memasak setong RM 25 .. makan pasir la lepas ni

  2. ch3d33n says:

    tu untung korang duduk semenanjung… kena cam aku duduk kat borneo ni.. kalu nak balik kampung kena kira-kira segala jenis harga.. dahle airport cekik darah.. naik airasia pun kena surcaj and so on.. kalau nak murah booking 18 bulan lebih awal.. tak ke gile namanye tu.. kalau berterusan macam ni aku rasa aku akan menetap terus di borneo la.. nak balik kampung abih gaji sebulan dua.. MAMPUS

  3. BoyDxF says:

    from last year lagi aku dpt source yang harga minyak akan naik hingga RM2… hmm..gaji tak naik..barang lain sekali gus naik..mamak stall semua naik 20-30sen…damn la…start using bicycle la cam negara china…kalau peratusan org di ibu kota KL ni naik basikal gi kerja..sure tak jam and pencemaran di Kl pun kurang..hahahaha

    nasib baik minyak masak, minyak kuda, taik minyak, org minyak,minyak wangi dan minyak lain tak naik harga…ha..ha..

  4. ::prop:: says:

    Tajuk Lagu: Selamat Minyak Naik

    (Lagu Asal “Selamat Hari Raya” dendangan Saloma)

    SELAMAT MINYAK NAIK

    KEPADA SAUDARA SERTA SAUDARI
    SETAHUN BERKALI-KALI
    MERAYAKAN MINYAK NAIK KALI INI

    MISKIN KAYA MEMAKAI MINYAK PETROL TIAP HARI
    MENGUNJUNGI STESYEN MINYAK SANAK FAMILI
    SUNGGUH HEBAT,KENAIKANNYA KALI INI
    TUA MUDA WAJAH BERSERI-SERI

    MARILAH BERGEMBIRA
    SAMA-SAMA MENYAMBUTNYA KALI INI
    MINTAK MAK,KERTAS UNDI SEPOTONG
    SAYA MAHU UNDI BN INI LAGI….

    SELAMAT MINYAK NAIK
    KEPADA SAUDARA SERTA SAUDARI
    BILA BN MENANG LAGI
    BOLEH KITA SAMBUT MINYAK NAIK LAGI
    SEELAAMAAT MIINYAAAK NAAAAIIIIK……

    Deng deng deng deng deng deng deng….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.