Shah: Lock Up Your Kandang!!

Joe

Joe hoards and shares.

10 Responses

  1. xxx-PeyjA-xxx says:

    inilah gambar terbaik sekali yg aku pernah lihat kecuali gambar *****

  2. shah says:

    Joe, original mawi black metal super imposed pic tu aku yang buat. Asshole mana amik dlm myspace aku tanpa mintak permission. Haih*

  3. shah says:

    lembu punya susu, sapi dapat nama 😛

  4. yrmike says:

    i had clipped this earlier in my blog so now i guess i just have to update it so that the original artist would get the credit due for that nice little satire. i just hope however that this misunderstanding would not stray the thread away from the real issue(s) at hand.

    cheers.

  5. OK Shah. It’s now properly credited. Anyway, I didn’t credit the guy, just mentioned where I got it from. Don’t be too upset lah. Do send me your next masterpiece you photoshop maestro!

  6. Hey mike, gimme your blog’s url la. share and share alike la bro!

  7. ekspres rakyat says:

    aduh mawi!!! hahaha…jadi black metal pulak dah…

  8. jump jimmy jump says:

    aku pun nak name gak…name dlm i/c pun ok gak..huhuhuh…letak no i/c ngan no pin atm pun lagi dialu-alukan…huhuh…takpe org tua aku dah bg name sedap…ok la tu…uhuhuh…tak main la kredit¬? debit lagi best…abg sodin 20sen…memain ja aaaa….

  9. Kia says:

    Jimmy, kat sini bleh apply credit card ke?

  10. jump jimmy jump says:

    erm….tak sure la pulak…nape ko nak beli ape? pakai kredit kad?ko nak bg aku konye pin no ker???sim kad pun buley

Leave a Reply