Kudeta Collective: Your Ideas Needed & More

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

4 Responses

  1. papi says:

    uish… pandai cakap melayu! dah maju!

  2. haruka.hana says:

    Thank you everyone for the vast donation we received! Terima kasih! Semoga satu hari nanti jasa anda akan dibalas berlipat ganda…

  3. weng says:

    helloo.. aku weng dr sabah.. bla lag kmu mau dtng p sabah?? hari tu aku ada p workshop kmu yg diadakan di malar hotel tue..
    best la.. aku ngatkan mau juga buat collective d keningau ni.. coz kk koletif skrng pun slowdown da.. maybe agus buzy tue.. hmm.. dcini aku ingin sharing ngan kmu suma tntang situasi yg berlaku dpan mataku sendiri(bkn nak tnjuk pandai aku cuma ingin mnta pendapat drpda kmu suma) .. emm.. aku rasa masi ramai lagi orang2 dlm comunity kta ni blum fham segala idea2 yg cuba kta sampaikan nie.. spcialy melalui collective ni la.. maybe len crita la d smnanjung kan.. bla crita psal d sabah ni, spcly keningau.. suma orng crita psl gig.. yaa.. m’mang btul gig tu tmpat kta luahkan segala rasa x puas hati melalui lagu2 yg d sampaikan tapi kta x pernah tfkir bhwa idea kta hnya disebarkan d kalangan comunity kita shaja.. tp mcmana dngan orang2 yg x tau apa benda gig tue.. len crita lagi bila aku stay ngan kwan2, crita d warung.. aku rasa yg mereka ni hanya berkomunikasi sesama sendiri, shinggakan sgala idea yg aku cuba smpaikan lngsung x di ambil pduli.. m’ntang2 la aku ni yg plng muda diantara mereka.. bagi aku, mereka ni mc berada dlm sebuah kepompong yg mc x tau apa sbnarnya hala tuju.. akhir kata dr aku, terima kasih bnyak kerana telah membaca serba sedikit surat cinta yg aku taip ni.. actually mc bnyak lag yg aku ingin katakan.. tp klau suma maw taip, almat ptah la jari2 aku ni.. haha.. lastly, thanks a lot once again from me to you all kudeta collective.. see yaa!! weng.

  4. Agent Paucetaurus says:

    Hello Weng!!
    Jika kalau woksyop yang kami buat dapat membuat anda berasa ingin memulakan kolektif, teramat baguslah, maksudnya berjaya sedikit sebanyaklah usaha kami.

    Tapi rasanya kami tidak akan ke Sabah lagi untuk sementara waktu, mungkin ke negeri lain agar memberi woksyop pada yang lain pula, agar mereka juga dapat apa yang anda dapat pada woksyop hari itu!!

    Jika anda perlukan apa-apa bantuan untuk memulakan kolektif, email kami di kudeta.kolektif@gmail.com

    Agent

    P/S: Weng, dengar-dengar ada orang nak buat gig di Sabah lepas ni, ada slot woksyop, bulan 12 nanti, cuba tanya keliling, mungkin anda boleh membantu, sebagai permulaan kolektif anda? Cari kawan-kawan yang berkongski pandangan anda? memulakan kolektif baru dari situ? Cuba tanya, dengarkan mereka perlukan bantuan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.