Leaving Normal: Jason Vorhees’ Bassist

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. dean says:

    al fatihah…

  2. aizu aizumi says:

    semalam masa aku pergi kerumah arwah jenazahnya masih belum sampai dlm pukul 11 mlm…harap dicucuri rahmat keatasnya….seorg rakan aku yg sentiasa memberi info terhadap dunia diy yg penuh warna warni ini….siang tadi jenazah dikebumikan,kelihatan ramai rakan2 arwah dari IIC dari K.L…..al fatihah

  3. dhani says:

    semalam masa on da way bawak anak-anak domestik doktrin makan kat tmn samudera,dekat rumah sewa Panjang, aku memang nak ajak Panjang turun lepak sesama. skali dapat msg tentang ketiadaan Panjang. memang terkejut+sedih sangat2. semoga Panjang aman dapat di alam sana.

    p/s:- kawan2 [IIC+Jason Vorhees],maafkan aku kerana tak dapat follow korang melawat Panjang.:(.

  4. scum` says:

    takziah..aku dpt tau semlm dr kwn serumah yg juga x-housemate arwah..

  5. sany ADALAH alger says:

    al-fatihah……ini masa Sdr Panjang dah tiba…..esok lusa mungkin kita….think about it…seize the moments!

  6. talibxjoe says:

    takziah saya ucapkan kepada keluarga.this is life,face the future.

  7. Kali ini, ia sangat memberi impak kepada aku terutama kepada band Jason Vorhees. aku tak sangka pemergian dia untuk berseronok bertukar tragedi. kami sama-sama berjuang di dalam satu band, dan kalau nak tau aku ade motor kriss same macam die. cube bayangkan budak yg selalu temankan kite pegi repair moto, tuka tiub sebab tayar pancit, lepas tuh meninggal dengan tiba-tiba… Ape rasenye?…

    Aku susah nak nangis kalo ade bebende sedih nih, tapi ape kan daya, akhirnya kejantanan aku tewas semalam setelah arwah panjang selamat dikebumikan…

    panjang seorang budak yang baik, pegi gig sesame ngan aku, lumba moto sesame ngan aku… aku tak tau ape nak cakap lagi, aku masih tak boleh menerima hakikat yang PANJANG dah takde… dah 3 hari aku tak tido sejak aku lihat jenazah arwah di rumah mayat HKL tempoh hari… aku tak tau ape aku rase sekarang… tapi ape pun, Al-Fatihah…

  8. zaxxtypeface says:

    Al-Fatihah & takziah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.