Jack Control (World Burns To Death & Severed Head of State) Stabbed!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

4 Responses

  1. syukree says:

    sepatutnya dulu time aku kena pukul dan barang2 aku dirampas aku patut post something like this kat sini untuk dapat simpati. buat derma untuk aku dan selepas tu boleh buat demo depan rumah dikki.
    tapi sebaliknya semua cakap aku salah sbb aku provoke org.

    oiii kalau tak nak kena provoke/kritik tak yah main musik ler, duduk rumah main telor lah!

    yg kena pukul oleh beberapa org loser dan disaksikan oleh hampir 200 org loser,
    AMY MAT PIAH

  2. syukree says:

    Calon-calon Tokoh Maal Hijrah 1427 (yang tewas)
    1. Paul (Paul Place’s)
    2. David Wong (Paul Place’s)
    3. Dikki (First Stand)
    4. Naza (Wartawan Metro)
    5. Pak Cik Paku
    6. Kostabel Gagat (Balai Polis Brickfield)

  3. Jack Mort says:

    Yet another reason why most ‘crusties’ should be burned off the face of the earth.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.