Hishamuddin Rais: Yang Bersih Dan Yang Kudus

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

2 Responses

  1. radzi sinclair says:

    lepak ‘maple’ dah menjadi budaya masyarakat pasca moden malaysia. budaya ini yang dulunya dikuasai orang melayu,iaitu melepak di kedai kopi telah diperlihatkan dalam bentuk moden. makanan dan minuman telah dipelbagaikan,bukan setakat roti canai dan roti telur, ada macam macam jenis roti lagi.malas nak sebut,banyak sangat….ini melihatkan pertambahan kedai dan gerai maple,keran ini keuntungan mudah. terutama masa kemuncak english premiere league.kalau saya berjalan di sekitar central market,bukit bintang memang tak dapat nak elak,mesti kedai maple yang menarik hati..tak tahu,tapi rasa someone dari scene kena buat gerai ala maple,aku rasa power..

  2. ayam kampung says:

    sebenarnya dah lama aku suspect kebanyakan mereka tu bukan islam pun. Aku tak kisah sangat pun, kesian kat kawan2 yang cerewet na memilih makanan halal… pun kena tipu jugak…dah lah mahal… mungkinlah… mungkin. Asal berketayap kepala dah diingatkan muslim… kasihan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.