Hishamuddin Rais in Tokyo: Sushi News 8

Joe

Joe hoards and shares.

8 Responses

  1. dirtydangler says:

    mak ai! tak abis-abis compare size. bangga bangat lo… try spa kat african continent tengok…

  2. Joe Kidd says:

    mr dang! lama tak dangle round here boss, apacerit?

  3. dirtydangler says:

    dangler berat sangat dalam sluar nak dibawak ke cm dlm bulan posa bos. hahah. cm banyak sangat godaan, macamana nak masuk syurga main ngan bidadari? dah la real life pun susah skor, after life pun susah skor kacau la jiwa….mmmm bidadari…mana aku letak hand lotion tadi? isham bawak balik kl japanese school girl punya uniform yg belum dibasuh boleh?

  4. zkuning says:

    hisham besar betul ke kau punya senjata? apa ada terbeliak ke mata orang jepun dalam spa terserempak dengan kontol kau tu? anyway cik hisham i love reading your diary. jangan lupa kat shinjuku banyak magazine and dvd yang mengahirahkan. dan sebelum pergi kat kedai macam tu jangan lupa pakai seluar dalam double. kalau tak banyak pulak nanti yang terlangar.

  5. Marsha says:

    kenapa tak letak gambar sunrise tu? damn!

  6. royal says:

    isham…aku respect dengan daya intelek kau, but aku ada satu pertanyaan…kau tak rasa bersalah ke minum arak? buat perkara mungkar satu hal….dengan rasa bangga tanpa malu pi cerita kat satu dunia buat maksiat satu hal?

    aper ceriter…???

  7. Marsha says:

    yay! mmg cantik sangat!!

  8. redneckhope says:

    This is what we called, “Malaysia Boleh” the spirit itself meant alots.
    🙂 Contoh ayat; “Majid Al-Mari bin Hasan PakTongkol saudagar dari ArabSaudi yang terkenal dengan sifat warak itu telah memalaysiabolehkan dirinya dengan meminum arak / melakukan maksiat dan pelbagai lagi perkara yang menjurus ke arah kemaksiatan.”

Leave a Reply