Hishamuddin Rais in Tokyo: Sushi News 7

Joe

Joe hoards and shares.

6 Responses

  1. zkuning says:

    im sure that for fun for you hisham. it is susah in tokyo but you sound like ‘rusa masuk kampung” lah

  2. C. Din says:

    ko jadi Bill Murray dalam Lost in Translation lah eh?

    dah 5 karton rokok Surya. tak cukup jugak aku tak tau lah…buang je la paru-paru tu.

    send my regards to Mr. Latif and Mrs. Latifah Ishige

  3. Marsha says:

    Ape lagi, duit mesti banyak lebih bila sudah start makan mee segera.. bawak balik gifts unik banyak2 untuk aku!

  4. Joe Kidd says:

    mee segera overseas tak best boss. kurang kick, just like the packets I desperately bought in Sydney a coupla years back – bland terlampau, while “budu” Vietnam was way too masin and ultra-busuk pulak, langsung tak se-elegan yang Kelantan punya. So now, I have this mental notes to pack the two items up whenever am heading somewhere. essential. both make or break your trips.

  5. iblis says:

    ey Sham..kirim portable ashtray 8 !
    ko cr kat 100Y shop sudey…

  6. xabellxeinsteinx says:

    canggih lah rent-boys diorang.ahahaa.lawak-lawak.

Leave a Reply