Hishamuddin Rais in Tokyo: Sushi News 5

Joe

Joe hoards and shares.

16 Responses

  1. verykurangajar says:

    handsome isham, lu manjang cerita jambu jer..mmg MCOBA abis lah lu nih..

  2. kichik says:

    ko bela anjing ke ??? ad lebih ?

  3. radzi sinclair says:

    mckk sux! sdar rulzz!!!

  4. dean says:

    hi radzi,

    sdarian eh? pergh!

    once a sdarian, always a sdarian
    muahaha…

  5. risa says:

    what kind of anarcho? you are talking about the info-shop Irregular, right? they are self-employed, they are the boss, yay. close the office at 8pm? look! the shop opens at 1pm. in the middle of the tokyo babylon where people work like slave, they are trying to create an autonomous/non-capitalist space.
    btw, what do you mean by nazi?? punk who is afraid of dogs due to religious reason is the same as nazi/fascist?? i don’t get it…

  6. iszz says:

    klo ko nak jambu aku boleh pos kan ke jepun

  7. radzi sinclair says:

    cool dean….it’s nice to see an ex-sdarian in the scene….
    and yeah Risa…we shouldn’t be called fascist just because we hold on to religion,and by what i called religion….there’s only one truth

  8. the bebex says:

    huahahahaha…paling mudah adalah kembali hidup secara komunal di dalam hutan, membangun infrastruktur ekonomi dan sosial alternatif sendiri setelah itu kibarkan bendera perang!!!!!

  9. july says:

    tua kutuk tak sedar diri lah papa ni….

  10. alind says:

    yearghh!! aku setuju dengan tinggal kat rural tuh bebex.

  11. The Bebex says:

    psssstttt..Alind…Sdarian itu apa’an sih???

  12. apa la kau bebex.sdarian tu sekolah.erk.. betul tak alind?hahahaha.aku tembak je.sdarian = sendirian.

  13. alind says:

    ntah. apa benda tuh? tanyalah dean.

  14. mojojojo says:

    sdarian = student of sdar, skoloh datuk abdul razak, part of sbp skoloh berasrama penoh…sdar ni banyak budak jahat n blakang main kah kah kah… mcm mckk la jugakk..

  15. dean says:

    siot mojojojo! haha… tp aku bdk baik n ttp straight =D

  16. mat says:

    hahaha sdar n mckk, lebe kurang je..belakang gak datangnya..ada bdk labu x sini???hahaha

Leave a Reply