Hishamuddin Rais: Black Metal – Yang Berat Dan Yang Hitam

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

16 Responses

  1. zx says:

    mungkin mereka(pihak media) tak pernah mengadakan hubungan sex

  2. zx says:

    dengan istri masing-masing

  3. syukree says:

    ayah aji dok rok cetong doh!

  4. mosesmouse says:

    mungkin juga mereka meletakkan kitab di celah buah dada pasangan mereka..sebab tu tak rasa sakit.

  5. ekspres rakyat says:

    memang lawak lah orang tua baretta ni…aku rasa senang hati bila baca esei ni…rasa konfiden je, kalau2 ada orang nak tanya2 pasal geng2 gagak hitam ni…kuikuikui!!! lu memang lawak ler bro!

  6. ekspres rakyat says:

    dok rok cetong tu apa? haa..syuk.?

  7. syukree says:

    dok rok cetong = monopues // mati pucuk

  8. Kia says:

    Mu ghoyak gapo tu syukree?

  9. NxAxTx Distro says:

    bukan stakat kosmo & metro – Mastika ponk spreading the bullshits!

  10. mosesmouse says:

    baca metro jadi bodoh!

  11. syukree says:

    oii malam ni ada futsal! datang lah kalau berani!

  12. Kia says:

    Ko dapat annual leave dari jaga cc ke syukree?

  13. samasam says:

    tak suka makan daging kambing

  14. haRu biRu says:

    suke gigit penis kambing hitam..
    hahah..

  15. nkay says:

    “hati org melayu yg lemah mudah mempercayai perkara yang bukan-bukan”, dato fadzilah kamsah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.