Yup! It’s Ricecooker Version 2.0!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

14 Responses

  1. Black says:

    Please send me any info about the latest website. Tq.

  2. Jay says:

    uhh.. janji ada benda yang boleh aku baca. yay!!

  3. hafizban says:

    whateva as long as it still alive..

  4. Zaxx says:

    “…try NOT to fall asleep and set this all up properly.”

    Hopefully it is. Welcome back to business Joe.

  5. erowl says:

    Im really looking forward to see the newer version of the “periuk nasi”.

  6. aizu says:

    wah joe kembali dgn imej baru!! best…

  7. wah, very the hensem ah ni version.caya lah.tp aku lagi suka yg lama…dan yg sedey nye kat sini aku dh xble nk login.mr joe, gimana sih?

  8. “OooOoo…rupanya nk kna pg register dulu kat imegresen.baru pakcik tau.pakcik sangkakan buaya, rupanya burung.sorry mr.joe.ehehe” kata pakcik sambil menempik dahinya yg luas.

  9. scum` says:

    ohh..sungguh nampak janggal..uh..uh..

  10. OPiUM says:

    wow! canggihlah! selamat mengimport data lama dgn jayanya…hijrah membentuk perpaduan! hehe..

  11. express-rakyat says:

    yang penting, artikel hisham rais ada…
    selain dari david letterman, tulisan orang tua sorang ni boleh membuatkan anda ketawa sorang2 tak kira masa, tempat. memang pelawak of the year!!

    p/s alo bro joe, kalo nak antar komik, cerpen camana da…
    teka silang kata ke, mencari benda tersembunyi punya contest tak buat online kee?
    haahah!!
    ricecooker tetap cool…

  12. alo express-rakyat. hisham’s artikels will be here but for now the man is busy dengan theaternya yang duk tour around the country. nanti dia tak busy mesti ada kat sini balik.

    as for the way nak antar contributions, sila email saya (dungboy@gmail.com) atau kid (propamedia@gmail.com). Teka silang-kata will be here once aku dah boleh buat dynamic flash games. benda tersembunyi? dah ada dah. kalau ada antara mereka yang rasa ricecooker ada banyak benda tersembunyi, please antar apa yang patut so kita boleh isi that kekosongan yang ada.

    terima kasih.

    yang berkhidmat,

    en. joe tidur subuh

  13. jjjjjjjooeeeeeeee!!!
    what happen to that page where you could send in pix and mindless gibberish which i loved so much?ppllss bring that back in.
    i love that column.so inspiring.
    remember the onewith that pic which azmyl took and the writting which came along with it (mindless gibberish)which truly was inspiring-to me.

    cheers
    may.

  14. Slayer says:

    joe,
    keep rocking !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.