Hell Jail Awaits!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

11 Responses

  1. syukree says:

    fatwa merokok adalah haram dibeberapa negeri di semananjung malaysia hanyalah fatwa saja-saja. begitu juga dengan arak, tetap dijual di kedai runcit dengan bergayanya!

  2. dean says:

    i just cant wait to see they label each and every golongan orang muda as sesat and immoral. what will happen to this lovely “BOLEH” nation?

    p/s* yet, many org muda although they realize wuts wrong with the older gen likely to turn out to be someone they are not, someone they once hate and against. d’oh! =(

  3. Jack Mort says:

    The sad thing is Black Metal has sucked since around 1994 or so. It’s just another excuse to arbritrarily crackdown on youth culture.

  4. zx says:

    keluarkan plak fatwa orang beragama islam tak boleh masuk kelab malam.

  5. ch3d33n says:

    kalau tak silap pendengaran dlm opis smlm, aku dgr dlm berita orag JAKIM kata black metal diasaskan oleh kumpulan Metallica pada tahun 1970-an.. eh.. betul ke dorang punya research? aku ingat akupun nak belajar wat research camtu la.. heheh.. pasni akan kua fatwa, remaja kua umah pakai t-shirt kaler itam kena tangkap JAKIM@polis n boleh disoalsiasat atas dakwaan mengikut fahaman black metal

  6. scum` says:

    semua sebuk nak selamatkan anak melayu.
    geli sial.
    mcm lah penyelamatnya tuh ber moral sgt sgt.

  7. aziel says:

    pathetic typical malaysian laa..
    Suke¬? point fingers. kadang¬? aku tak tahan gelak tgk diorg ni. They are making themselves looking so stupid: They talk about mengharamkan kumpulan¬? BLACK METAL la, ape la,..itula..inilah… but they are yet to show who the black metal followers really are (if they ever exist..) …instead, hati diorg (the media) ni busuk sgt sampai diorg telah meracun the whole Malaysia by sending the wrong picture.

    Wuts wrong with their brain, hellooo, anyone inside..?

  8. ch3d33n says:

    dipetik dr http://www.agendadaily.com/cms/content.jsp?id=com.tms.cms.article.Article_2f649e94-cabec5bb-e1678500-5957d6d0

    Penjara dan denda untuk pengikut Black Metal

    Pesalah amalan Black Metal pesalah yang masih enggan pulang ke pangkal jalan meskipun selepas diberi kaunseling dan dimasukkan ke pusat pemulihan akidah, boleh dikenakan denda tidak melebihi RM5,000 atau tiga tahun penjara atau kedua-duanya sekali apabila Enakmen Jenayah Syariah mula diseragamkan di seluruh negara selewat-lewatnya pada awal tahun depan.

    Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Abdullah Md Zin memberitahu para wartawan di Sepang Khamis bahawa pengikut amalan Black Metal ini dikategorikan sebagai pengamal ajaran sesat kerana selepas dimasukkan ke pusat pemulihan dan diberi kaunseling mereka masih lagi tidak mahu berubah.

    Menurutnya buat masa ini hukuman terhadap pengikut amalan Black Metal adalah berbeza di setiap negeri memandangkan setiap negeri mempunyai enakmennya yang berlainan.

    Katanya, kerajaan sememangnya memandang serius ancaman dan pengaruh Black Metal yang sedang menular di kalangan belia khususnya yang beragama Islam dan sentiasa menjalankan pemantauan dari masa ke semasa.
    ———————————————-
    amalan?? black metal ni amalan ke??

  9. lipan says:

    adakah memakai baju yang berunsurkan tengkorak itu black metal????????

  10. jump jimmy jump says:

    kiah ko takut ek…meh sini duk bawah tiak mak…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.