Garageland Records: Kuchalana – The Input For An Output EP cassette

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. mang says:

    we also gonna playing at Pauls place on July 10th.. to be confirmed soon…. there’s many people asking for the CDs but for now we just print it on cassette and we just make a few copies of CDs+ posters for promotional purpose only… we’ll make CDs soon!! FREE waterproof stickers with each direct order… THANK YOU!

  2. Jay says:

    this ep, is so fucking brilliant.

  3. shimi says:

    kuchalana is good as usual…but the last track…mak aih??? i’ll be in kuantan on the 2nd of july…see u guys there!!!

  4. xnizangx says:

    kuchalana tadok myspace ke? hehehheehehe…

  5. budok-budok kucha komang. tak dok internet kat rumoh. tapi official website didalam pembikinan, and myspace la jugok.

    orait,

    joe

  6. mang says:

    memang komang pun…. takdok internet, takdok pitih brader!! cukup-cukup nk survive je…harap ke saing-saing tulung.. kepada mereke-mereka yg berkenan utk memiliki EP ini, pastikan mata anda melilau di gig-gig yg diadakan disekitar KL & yg sewaktu dengannya… dapatkan sekarang,pada mulanya kami berjanji nk bagi free poster,tapi buat masa ni tk buleh nk bagi lagi sbb yg ada hanya utk tujuan promosi saja… buat masa ni kami hanya buleh bagi free sticker je… Kepada gig organiser, pemilik kedai @ distro, sila contact kami utk distribution deal… kepada yg dah dengar EP ni, harap boleh kami komen kat sini!!! halaman komen ria!

  7. arif says:

    2nd july nih kuchalana maing mana ? dok tahu pong kat mana ? venue ? masa jam baper ? terima kaseh ye seme…

  8. nizang says:

    aku dgr doh kaset ni. best best…vocal-vocal berefek best…guitar masrur pun bes…haahha…mmg bes…beli la. kalu dok, rugi…
    hope ade extra tracks utk cd so it would be worth to keep both formats…

  9. mang says:

    thank to all !! the cd format will be out soon witha bonus track! REJOlce!

  10. aizu aizumi says:

    weh apasal tak buat cd??(ceh mengada betul dah tape tu jelah) hehehe

  11. nizang says:

    eh ko ni aizu…org buat cd ko mintak kaset, org buat kaset ko nak cd…serba tak kena…tu kan mang ade kate kat atas tu nok wat CD. coming soon….! hahhaha…anyway, saje je aku cek alamat nok wat klassified dlm newsletter nervous recs.

  12. MEGA CITY FOUR says:

    SEDAK TUUUUUU ABG Z….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.