Friday, 3rd August 2007: Raja Singa Farewell Jam!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

15 Responses

  1. dean says:

    selain raja singa, this show is also to bid farewell to kah-roe-shi who’ll be going on tour to indonesia in mid august.

    do come and celebrate! =)

    * there will be free food serving, balloon party etc…

  2. tiong aka mohd faizal says:

    ade mkn2? yesssss!!!! 😀

  3. zerox says:

    sorry for my ignorance but is taman desa in KL?

  4. dean says:

    Hehe… It‚Äôs ok Shaiful

    Even those living in KL are clueless of Tmn Desa whereabouts 😉

    Tmn Desa is quite close to KL; Off Jln Klang Lama (yerp, where Paul’s Place is) and it‚Äôs even nearer to KL than Paul Place. You could take a bus (RapidKL U72) from KL Sentral for RM2. More or less it would take bout 30minutes to reach Tmn Desa (ye lah, byk pusing2) but alternately just take a cab. From KL Sentral/Mid Valley it would cost bout rm5-8 and you could be there in like 10 minutes!

    Guys, once reaching Tmn Desa you could give a buzz to me at +6012 370 5263 or contact the organizer at +6012 680 4856 (Epit), +6012 343 5669 (Duan) and/or +6012 579 9177 (PakTua)

    Landmark: Faber Tower (PLUS Head Office), Shell Petrol Station, Danau Kota Business Centre, Jalal Restaurant, Danau Idaman – if you seeing all this landmark then you know you are at the right place. Keng of Awakening Studio is such a nice bloke for renting us his awesome studio 

  5. dean says:

    Keng of Awakening Studio is such a nice bloke for renting us his awesome studio ÔÅä

  6. dean says:

    it should be a smiley – 🙂 – instead of ?

    demmit!

  7. Benjamin Rider says:

    Mari makan makan dan dengar lagu raja singa..wohoo! nyum nyum

  8. wallsplug says:

    show farewell rajasinga jumaat aritu mmg rabak! x rugi gua byr rm4.99 sen hehe..ada bihun,keropok,air mango,belon..hehe..sume band pun mantap2 mlm tu,onani(kostum2 yg cantik),suara anak muda(tetap laju seperti dulu)sarjan hassan(crossover yg rabak,siap cover song municipal waste dan minor threat yg tlh diversi metal oleh slayer hehe),kah roe shi(mantap,rabak,gud luck for java tour),rajasinga(attack smp lebam)….enjoy beb smp pagi :).

    nasib baik raja singa smp juga mlm tu..ingat kn x jd perform,kerna kelewatan pengangkutan…nasib baik dtg juga.
    terima kasih kpd anjing dr jakarta kerna sudi menghiburkn kami disini hehe,semoga dtg lg dilain kali.. grind terus!!

  9. tiong aka mohd faizal says:

    setuju sgt2.mmg happening mlm tu.dr mula sampai habis.timing smue cun.mee hoon pon sedap.rase lg close dgn rakan2 kalo show ini mcm selalu.good work lah smue.tshirt pon lawo.tp size takde.huhuhuhu

  10. haq says:

    dari pihak thirdarm aku ucapkan thanks kepada kwn2 yg sudi hadir dan mebayar serta membeli tshirt…sorry kalau tshirt xde size.. thanks to firdaus dan fahmi kerna sudi menjemput rajasinga di pudu. thanks to dean kerna menumpangkan rumah utk proses memasak dan mandi2 rajasinga. and thanks to keng for renting us the studio. too bad you werent there.

  11. dean says:

    dari pihak dean aku nak ucapkan syabas pd third arm kerana ini 1 gig yg happy ending. lama tak chill dgn kawan2. bersauna ramai2.

    awakening had never been that hooot!!!

    brief reviews; shows started at almost 12 since semua orang kena bergegas balik dari zouk dan pub2 berhampiran dan kena amik masa nak setting sound (dekat 2 jam jgk kot, muahaha). aww nani splendid! custom yg jambu. lagu last tu fiona eh? fuh… next, suara anak muda mmg blast! hebat dan mantep. tp half way through, aku terpaksa istirehat kt luar, hanya haq yg tahu mengapa.. hahaha… then terlepas set sarjan hassan yg dikhabarkan karen. bukan sengaja tp ke pudu. looking forward utk aksi crimescene! sampai je dah abis set doranx dan kah-roe-shi dalam cubaan mengambil alih. there and then, i renewed my faith in heavy modern crust! ;p
    raja singa? tak payah rebiu…cukup dgn sessi tepuk tangan non-stop aje kt luar tu. hehe.. tp mintak maap haq, dorang tak mandi umah aku, terus can cin cau ke kl sentral utk menyaksikan aksi 18sg antara bas2 lcct. hehehe..makes me wanting to attend gig balik. demmit!

  12. shahrizal says:

    dean, it was “untukmu” by feminin kot

  13. dean says:

    oh iya!
    tepat sekali!
    feminin!

  14. man beranak says:

    hahaha…crimescene tak best lah dean!! hehehe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.