Friday, 31st August 2007: Turtle March 3, Kuala Terengganu

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

40 Responses

  1. roe says:

    BESTNYA DUM DUM TAK! woooooooooooooooooo *jerit mcm orang gila*

  2. roe says:

    bestnya page ni. click je nama orang terus masuk myspeh dorang! 0_0

  3. rizie says:

    ye joe.smalam dah tune,tapi tak ngam jugak.neway,dum dum tak kene praktis lg.arap gig kat tganu ni,kiteorang akan perform ngan baik!go go power rangers..caiyok!

  4. nizangdiofis says:

    hehehe…thanks joe! we’ll practice more frequently and hopefully tighten our set. dum dum tak.

  5. Joe Kidd says:

    tune sema gitar mo’lek dulu zang! kemarin dok ngam starang! beli tuner se boh!

  6. dean says:

    nama aje dah buat orang tertarik!

    dum dum tak

    demmit! gile creative! huhuhu… =)

  7. princess says:

    dum dum tak? what a weird name for a band. hmm. anyways, will they be performing again in kl? i watched them yesterday at annexxe. cute guys with great songs πŸ™‚

  8. nizangdiofis says:

    aiman cute, ade awek kim salam! haahhaha.. drummer yg sexy.

  9. anock mayrun says:

    dum dum tak , dum dum tak , dum dum tak bunyi mercun sambut merdeka..hahaha

  10. civil_disorder_dude says:

    Dum TAK DUM DUM TAK HAHAHAHAHA πŸ˜›

  11. civil_disorder_dude says:

    hahaha πŸ˜›

  12. roe says:

    saya nak kirim salam dkt penyanyi lah. boleh? (ceh, tak kuasa aku!)

  13. rizie online kat ricecooker shop says:

    ape pasal kat thread ni ramai sgt awek yg komen.huh.dum dum tak.tak dum.mcm bunyi mercun je.ekekekeke.

  14. roe! says:

    va te faire foutre πŸ˜› dua orang ppuan pun nk kecoh. whateverrrr. aku tgh bosan sbb fael conquer ps2! pastu aku tahu pasal dum dum tak ni je. bendalah lain mana aku peduli πŸ˜› πŸ˜›

    fael fael fael fael fael fael fael fael fael (buat rizie jealous)

  15. roe! says:

    dum dum tak mmg nama kelakar πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜›

  16. civil_disorder_dude says:

    Ek eleh… apa bendalah pulak ni……

  17. amy says:

    dum dum tak?? that’s a funny name! cant wait for hujan to perform πŸ™‚

  18. ANIX says:

    sek2 dum dum tak seksi2 blake! ;p

  19. ujeng says:

    natang ngoh nizang ade band baru pulok!..mesti balik 31 nie!

  20. civil_disorder_dude says:

    ????????? XP

  21. roe! says:

    natang ngoh tu apa???? *cari dekat kamus dewan bahasa yg tk wujud pun*

  22. anock Mayrun says:

    bahasa sopan nya , “binatang sungguh..” hhhahaahaha

  23. roe! says:

    natang ngoh nizang ade band baru pulok.!.mesti balik 31 nie!

    translation: binatang sungguh nizang ade band baru pulak! mesti balik 31 ni! πŸ˜›

  24. civil_disorder_dude says:

    hahaha nate mu :p

  25. roe! says:

    nate mu dikoko?? *refers to fael*

  26. rizie says:

    dok rok cetong dum dum tak!!

    translation : band dum dum tak penat teramat sangat!

  27. nizang says:

    tak larat ah! tak larat secetong.

  28. roe! says:

    ya allah! tak boleh lagi susah ke bahasa? πŸ˜› πŸ˜›

  29. brayok says:

    dum dum tak…penyayi tak le blah!!!mcm brayok mok!!!

  30. roe! says:

    berani ya cakap macam tu *tumbuk*

  31. civil_disorder_dude says:

    hahahahahaha πŸ˜›

  32. rizie says:

    vokalis mmg tak bleh blah.aahhahahha

  33. brayok says:

    sbenarnye rizie yg tak blah….lepas tgk gig kita tgk bola semi final piala malaysia terengganu lwn kedah,TAPI AKU TAK LEH BALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

  34. roe! says:

    alah. rizie jealous sebab suara tak sedap tak dapat nyanyi. blah lah! teh ais racun. go away!

  35. rizie says:

    hehehe.ramai nye jeles ngan aku.hahahaha.

  36. dum dum tak! dum dum tak tak!!!!(gendang cite)..
    xsabar nk mkn kropok lekor kt t’ganu weeee!!!

    dum dum tak sume hensem2 belake..jeles aku!
    nk join korang comfirm xbg sbb muke aku cm gerai mak cik senah punye sinki buruk kt keramat…

    ape2 pon hidup dum dum tak!!!
    best sial dum dum tak ni….

    go go dum dum tak *ni ni ni ni ni ni ni*
    go go dum dum tak*ni ni ni ni ni ni ni*(power ranger theme)

    ps:puji dh puji! support dh support!
    bile nk banje mkn ni?

    wakakakaka

    yg benar

    p ramlee

  37. ujeng says:

    jadi ke dok nie?..jumaat nie tunggu kat keda mamud pukul 1 tengohari…

  38. ujeng says:

    berambak dgn tok imam masjid ladang lu seround

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.