Friday, 27th June 2008: Rip It Up, Ampang

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

13 Responses

  1. rizie says:

    the FRU band mane eh?
    band kawan2 jugak ke?
    hehe.

    btw.aku tak dpt hadir.dan diharap DDT dpt main 3 pieces yer.aku terpaksa bekerja pada hari itu kerana tidak diinform kan kepada aku,jadi nya aku tidak berjaya menggaply cuti.harap maklum.semoga enjoy yer.cheers…

  2. xnizangx says:

    aiman, ko patut tulis ‘launching demo the f.r.u’
    apada
    more art from the heart…!

  3. haiya…. malas doh… kita kene low profile 😛 hahaha,

  4. rizie says:

    macam banyak je cite2 hangat yang aku tertinggal..hehehe.
    sian2…nasib ade ricecooker,kalau tak sumpah aku tak tau psl nih.hehehehehehehehehehee……

  5. I would like to thanks everybody for last night Jam session, For me it was a success, i also would like to thanks the Needle for playing, keep it up dude. to Shah and his band member who came from far.. , Oh yeah just a note that last night was the launching of demo’s for the F.R.U and Always Last. Cd you can get in ricecooker shop

  6. scum` says:

    o yeah aku sudah beli always last 😀
    FRU blm.
    hehe.

  7. shahrizal says:

    on behalf of always last, i would like to thank aiman for putting up the jam session, friends who turned up, friends who bought the cd. terima kasih banyak!

  8. Salleh Gregor Samsa says:

    F.R.U? Check! Dah dapat. Thanks, RC Boy!

    Tapi, aku menantikan CD Always Last. Harap, ada kekuatan jiwa untuk ke Ricecooker.

    Shah, pasti Always Last akan blow everything out kat umah aku ni. Haha

  9. shahrizal says:

    heheh thanks banyak for the support salleh, tapi aku masih belum letak cd tu kat ricecooker. nanti bila aku free aku gi sana letak ok!

  10. rizie says:

    sume dah ade rilis demo cd..dum dum tak je takde.wakakakakakakakakakaka…..

  11. shahrizal says:

    takpe rizie, no rush-rush, kalau rush-rush pon tak best jugak! kasi peram dulu lagu banyak-banyak pastu release full length terus la, tak main la demo-demo hahaha. amacam?

    btw, RC Boy is a nice nickname! hahhaha

  12. rizie says:

    tu psl shah.betul jugak tu.tp ramai sgt yang tanya aku.dah tak tau nk jwb ape.tunggu je la nanti.kuar full length terus.kebiasaan nye,band2 lain kan,lepas kuar full length atau rilis demo atau e.p kan,dieorang terus senyap untuk beberapa tahun..wakakaka..boleh ikut ke teori nih?dr segi pengamatan aku laa..hehehe..

    eh kau perasan tak shah,dah senyap dah sikit ricecooker ni kan..dulu bising semacam jek..hehehe..pijan ooo pijan..mane lu???hehehe…

    btw,all the best la untuk always last dan the F.R.U..walaupun aku mmg “always last” untuk tahu semua perkembangan dan update korang2 sume yer..hehehe..akan beli cd korang nanti..huhuhu…

  13. Salleh Gregor Samsa says:

    Haha. Demo tu dah ada. So, aku datang nanti, aku beli. Haha. Ada poster?

    Lepas ni, kita akan lupa nama Aiman. Kita panggil dia RC Boy!

    Haha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.