Friday, 23rd December 2005: Less is More in Dungun, Terengganu!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

10 Responses

  1. xnizangx says:

    atas cadangan encik shabri, nervous records akan mengadakan christmas megasale!! expect a very low price from us for cds and cass! up til 50% la org kate

  2. xnizangx says:

    wei….ni gambo awang tgh lompat ni…gile ah lompat hardcore!!! mane gi ramones?? hahahaha…!

  3. syukree says:

    wah terasa nak balik kampung ni.

  4. mat yie ke says:

    lerr, Awang Ramone rupanyer, cheh, ingang kartung!!

  5. mohd JAYzuan says:

    Nizang, tamau try buat kat pulau ke? Terengganu punya pulau cantik nak mampus!

  6. xnizangx says:

    buat kat pulau?? hm…nak angkut amp naik ape?? mahal la kost…nak sewa ferrry lagi…hm…kalo boleh buat tepi2 pantai…pantai batu burok ke cun gak…! hahahaha…insyaAllah

  7. xnizangx says:

    jumpa bapak2 esok yah dong aku gilak skrg!!! emo siak…layang lagu stone lemon sokmo…

  8. xnizangx says:

    the gig was successful with!! bes gile!! dok ramai mane mari la. dlm 100+++ je. mungkin sbb banjir+hujan bnyk umoh naik air but next time buleh buat lagi kat dewan ktt ni…so hopefully ade org rajin dan buat gig lagi!!

  9. xnizangx says:

    weh aku sorang doh post sining…www.myspace.com/nervusrecords for pics of this gig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.