Friday, 20th June 2008: Malam Menghalau Hanturaya II

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

6 Responses

  1. fahmi reza says:

    Dum Dum Tak, tolong main lagu Internasional malam tu nanti sempena ulangtahun ke-60 Perang Pembebasan Nasional Anti-British pada 20 Jun 1948.

    Kat bawah ni lirik lagu Internasional versi Bahasa Melayu yang diterjemahkan oleh Suara Revolusi Malaya (SRM), stesen radio underground Tentera Pembebasan Nasional Malaya pada tahun ’70-an.

    Internasional (versi Suara Revolusi Malaya)

    Bangunlah kaum yang terhina
    Bangunlah kaum yang lapar
    Kehendak yang mulia dalam dunia
    Senantiasa tambah besar

    Lenyaplah adat dan faham tua
    Kita rakyat sedar sedar
    Dunia sudah berganti rupa
    Untuk kemenangan kita

    Perjuangan penghabisan
    Kumpullah berlawan
    Internasional pasti di dunia

    Perjuangan penghabisan
    Kumpullah berlawan
    Internasional pasti di dunia

  2. rizie says:

    ok fahmi.kiteorang akan main.
    sebenarnye,lirik internationale versi yang kiteorang main sebelum ni telah ditukar sedikit…

    btw,thanks for the support..

  3. shahrizal says:

    awesome! pasti akan sing-along

  4. xnizangx says:

    nak tengok always last boleh!! yeay!

  5. xnizangx says:

    shah, bwk lagu fags and stoned la…
    novelty forever…

    “we can make some babies in my dreams
    and dream of a perfect happy family”

  6. shahrizal says:

    hehe nanti aku try ayat tobek suruh dia main lagu tu acoustic special punya ala dashboard confessional hahahah. aku tak reti main lagu tu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.