FNBKL: Harga Minyak Naik: Budak-budak Scene, Merungut Sahaja Tak Cukup, Beb!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

16 Responses

  1. dhani says:

    panjang sangat nih artikel nih. larat ke budak2 scene baca? ;P. eniwei, teks yang sangat bagus. aku terfikir mau edit teks ini dan spread [bagi chance utk mereka yang tidak punya access internet baca]. tp tgk kerajinan aku jugak ah. hehe.

  2. bongkok says:

    punk’nakut!!! huhuhuhu

  3. syukree says:

    NOTA: Satu lagi demonstrasi akan diadakan pada 14 April ini (Hari Jumaat) sempena dengan peristiwa “BLACK FOURTEEN” (Black 14). Bermula pada jam 2 petang di perkarangan Masjid Negara dan berarak di jalanraya menuju ke bangunan Suhakam. Jom kita join!

    Maaf. Tiada sambutan Black 14 tahun ini. Jumpa kamu May Day nanti 🙂

  4. dhani says:

    semalam aku tgk Edisi Siasat. diorang cover isu punk lagik skali. diorang kata nak perangi punk habis-habisan. huhu. ;P. abis ah, lepas ni isu punk akan menggegarkan negara. 😛

  5. xnizangx says:

    jumaat ramai kerja/sekolah…cam aku…jumaat sekolah…kat cyberjaya lagi…huhuuhu…camne nak sertai…ahad ok la…aku ade pegi…tp mmg tak ramai bdk scene…tak mcm aku imagine…

  6. ekspres rakyat says:

    semua org busy… kerja, belajar… cari duit nak bayar duit motor, rumah, bil api, air, telepon , kereta, kumpul duit nak tunang, bayar ptptn, hantar duit kat kampung..etcetcetc .. ada masa sa btu atau ahad pun, nak pergi gig, tak pergi gig tak hardcore pulak! abis mcm mana? abis kuat bising2 pun nanti BN gak menang beb! korang nganga aje ler…

  7. syukree says:

    sesiapa pun yang kita UNDI, KERAJAAN tetap menang.

  8. dogpop says:

    hmmm biasalah malaysia! lembap,lambat,penakut…etc. siapalah nk susahkn diri. terikat dgn akujanji,hutang,xde makan free!…malaysia boleh!

  9. Lokman says:

    kalo ada orang support duit minyak moto aku, aku pegi. Minyak moto mahal beb!

  10. merak merah says:

    minyak naik ke tak naik, aku tetap kena angguk.. tak boleh buat ape dah.kerajaan tetap dengan keputusan diorang.. nak naik basikal, panas pulak malaysia-bumi-bertuah nih.. nak naik komuter tak best.. bersesak¬?.. tak suka aku.. kalau satu tren penuh ngan awek, takpe laa.. hahahha!!!

    yang kaya bertambah kaya, yang miskin bertambah merana..

  11. Sid vicious says:

    Gua salute la lu FNB true punk!!! let everyone know

  12. soulkrasty says:

    xpe..skurang2 nyer de usaha..
    xpe korang2 nie la nukleus utk semarak kan lagi mende ni…teruskan usaha anda..
    kembalikan kuase kpade rakyat..
    byk ketidakadilan yg berlaku sekarang…..
    masalah utama…korupsi…..karenah birokrasi yg pelbagai buat saket ati je..sial la..
    tanpa rakyat,kerajaan ialah tiada ape2…sbnarnyer kuase ditangan kita selaku rakyat…kita yg bagi kuase kpd kerajaan..
    politik xkotor sbnarnyer tapi org2 itu sendiri yg mengotorkan nya…

    rakyat kita maseh lagi kurang jatidiri….sedarlah

  13. ray rox the minority says:

    kami d borneo lgi truk boss, buku sejarah sekolah dh brainwash kita semua dgn hero2 negara, apa cerita?.. 16 sept 1963 pun ramai x tahu tu tarikh apa, 16 mei 1969?.. nasib thn 69, klu 65, 66 @ 67?.. msia masih dlm pemerhatian british lgi tu, hncur kemerdekaan kelak… sabah, sarawak, spore, tnh melayu gabung nk jdi 1 persekutuan, last2 jadi negeri la pulak, salah siapa?.. ntah.. aku x m’undi time tu.. skrg ni pun x lgi…hahaha… tapi tu la.. mmg kita ni dh kena mind set n brainwash dri kecik lgi.. ala negara luar pun sama jg.. yahu di tu lgi mafia dajal sial, politikal ni byk mainan nya.. klu2 btul2 nk pjuangkan scene.. tubuhkan 1 parti uG/diy, pastu tanding.. agak2 menang x?.. tapi logikal nya mcm xdak kn?….. heheh.. fikir2 la.. kita ni x boleh la nk anti kerajaan sgt… TAPI KERAJAAN KENALAH UTAMAKAN RAKYAT… kita bt gig/ pegi gig/ diy stuff tu x ganggu govt sbnrnya kn… sma2 la kita bdiri d bawah tpak kaki sndiri… BERSATU

  14. PanTaT BeRbULu says:

    alo bos..x payah la susah2 kan diri…nak suarakan pendapat cari la saluran yg betul2 berkesan…demonstrasi hanya akan menyusahkan sahaja…nak suruh org join demo buat apa? cerminlah dulu diri tue bro..jangan main hantam saja…akal kasi besar ckit la…..kalo nak sangat mendapat pembelaan,ikut cara mereka…ko tentang lagi ko kena…x larat lagi pikir benda nie…aku dah makan garam lebih dulu…dah tua dah…

  15. kusut says:

    Terima kasih jalan raya, kerana memberi ruang untuk demokrasi dan demontrasi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.