fcodes street artcrime division: Latest Services provided by Celcom

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. zaxxtypeface says:

    Haha. Best!

  2. blurry-vision says:

    hmmm.. adakah fcodes itu adalah toilethead? bila nak buat artwork ni outdoor? mau putus tangan lu nak masking colors kat tin spray tu…. bila agaknya stencil artists kat Malaysia ni dpt buat xhibition cam kt overseas… Go fcodes Go!

    p/s yg ko punya ‘dgn arahan DBKL’ tu, kat UK ada lebih kurang, dgn sorang mamat siap kencing la…

  3. blurry-vision says:

    maybe banksy kot.. aku rasa artwork dia best, maybe yg kat atas haiwan2 tu agak melamapu kot.. dia berani buat yg besar2 la… respect.. what do u think about logan hicks, en toilethead… lagi satu, why “artcrime”? aku tak rasa stencil tu satu cabang jenayah la… berat sangat..

    – p/s aku tgh nak cari idea utk bulan merdeka ni la…

  4. Azreen says:

    any zine editor should interview these people…..
    mereka betul2 buat kami di singapore enjoi visiting ricecooker!

    keep it up guys!!!

    *proud to heard that there’s grrl active in such group in malaysia!
    love to see you grlls[and those 2 guys] one day

  5. toilet:head says:

    blurry-vission : ko tgh cari idea ntuk apa????
    aku tak kenal la logan hicks…kau ada dia pnya website ke[or anything]…..nak gak tgk artis2 lain pnya……nama tu ktorang pnya founder yg kasi…..but it sound cool to me!
    ad sebab dia nama tu cam tu……panjang nak crita…..lain kali la yek!

    sapa lak cik azreen ni…nak interview plak![mesti cun ni] ngorat leh?
    one of the grrls now in Johor Bharu…..go and meet her!

    heheheh

  6. scum` says:

    come and meet f:codes personally at independent as hell gath on saturday (27/8/05)..join the resistance!

  7. clna:ryne says:

    dear bro!!!
    could’nt make it at the end of this month
    worries me a lot….you did’nt reply my sms!!!
    sori!

  8. scum` says:

    hey!come to notthatbalai 2 this friday till sunday,i guess..and see new propaganda frm f:codes family..[mcm phat family plak bunyik..]..hehe..flyer?sumwhere here..

  9. scum` says:

    oh..dh tgk flyernya..tarikh sbnr ialah 17-21 ogos..scum` sapa?dtg jb la nnt kalau nak tau..haha..opss..x buleh dtg ekk..tanye ur bro lah snang..

  10. blurry-vision says:

    clna:ryne – dont think u know me la.. aku bukan dr dalam scene.. just like ordinary people around u.. but i think we share the same interest kot.. heh

  11. clna:ryne says:

    we all just the same…….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.