fcodes street artcrime division: Kawasan Grafitti

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

25 Responses

  1. bob says:

    as long it’s in the name of art…go for it!!

  2. nizang says:

    yeeaahh! empty walls=empty minds. hehehe…

  3. chinesepanecake says:

    macam2

  4. joe... says:

    keep up da good work..!!!

  5. aizu aizumi says:

    nizang sory tak bls sms kau..aku dah kering hehehe.buat masa ni aku tak dpt pegi,ala kita poskan je stuff tu amacam???

  6. nizang says:

    mung mmg punk rock aizu. sanggup bangkrupsi nok release stuff punk rock. hahahhaa…join the club. perabih pitih utk scene. anyway, aku tulong promote sikit ah ke mung. black konflix records baru rilis the happening’s “shit happens” dlm bentuk dape. trio female fronted anarcho punx rock. rm6 ppd orks? email die: visikonflix@hotmail.com
    support! bes gok band tu aku rajing dgr doh kat umoh rizal fuzztival.

  7. fizal says:

    waduhh..cantik bangat…gue sukak sama itu gambar

  8. OPiUM says:

    yeah! boleh pinjam kadbod? punk rokk terus..

  9. MAI says:

    Aku rasa macam nak kencing! (In the spirit of Salleh Ben Joned!)

  10. zipart says:

    aku sokong kerja seni kau tu, tapi kalau kau nak kencing carilah tempat lain. Itu dah macam ‘anjing tak ada lesen. Art kau tu mungkin tak menyakitkan pandangan mata warga yang lalu lalang disitu. tetapi boleh menyakitkan lubang hidung mereka.

    Aku tak tahu apa aliran art, kencing kat tempat macam tu. Aku yakin tiada kena mengena dengan Saleh Ben Joned. Mungkin sebab kau marah kerana nak masuk ‘public toilet’ kena bayar. Satu idea yang baik untuk kau. Carilah tandas tandas awam tersebut. Lalu bikinlah art kau tu disitu.

  11. nanisa says:

    lah apsal kencing je..beraklah sekali…apasal tutup muka .apa barang!!panakut lah lu..

  12. piko says:

    bomb your local HIDE COUNCIL you will be reward with another Bomb from your high council!!!

  13. piko says:

    well it’s real doom..
    damage things for me to do in the next time when i see….
    DBKL ruin awys motto….
    Damage Be Kill Lude (DBKL)
    DBKL>>>>>>

  14. scum` says:

    “lah apsal kencing je..beraklah sekali‚Ķapasal tutup muka .apa barang!!panakut lah lu.. bukak tunjuk muka baru punk!!”

    lawak jek komen kau ni..aku rasa takde relevannya dia nak tunjukkan muke dia..utk apa?dpt nama?glamer?huh!tah apa apa jek kau ni..dan aku rasa,bila dia x tunjukkan identitinya yg sebenar,bukan masalah TAKUT atau BERANI..tapi kalau dah menkantoikan diri sendiri tuh namanya,BODOH!dan aku pasti,mamat f:codes ni tadela sebodoh engkau utk mencari nama dan mengejar glamer…apa kata kau spray satu stencil kaw-kaw punya then amik gambar kau,then hantar kat joe kidd suruh dia siarkan kat sini..kalau kau tak berani nak spray stencil…amik je lah gamba kau kat sesapa punya hasil kerje..kira okie jugak lah tuu..janji ada gamba muke kau dgn stencil..amacam?berani??

  15. celina aryanie says:

    aku minta maaf bagi pihak abang aku…..aku harap bangunan tu bukan zipart yg pnya.
    haraptak luak apa2.
    abg aku kencing ada gak orang bising…..org2 menteri kencing kepala ko, ada bising tak????

    Lpas ni aku amik gambar abang aku berak kat dia pnya piece lak??? tu pun kalau dia nak la!

    clina:rynie

  16. toilet:head says:

    hahahaha…..adik aku mintak pose kencing kat situ…..adik2…layan je la.

    this august!!!!!
    bulan mengebom seluruh kl bersempena memperingati rakan group kami yg mati pada august last year!!
    sapa nak joint???

    zipart,nanisa,mai,scum,dhani or anybody!!!!?????

  17. aizu aizumi says:

    weh rat lu ada adik prmpn ke???mcmana aku boleh tak tau ni???apa lagi kenalkanlah

  18. dhani says:

    “mamat f:codes”

  19. scum` says:

    akan dipertimbangkan..

  20. dhani says:

    thanx joe. 🙂 [u know what i mean]. aku pun sedikit “cuak” sebenarnya nak tulis benda2 “ganas” ni kat website. ntah macam mana semalam bleh terlepas tulis pulak. agaknya semalam aku kurang waras kot. hehe.

  21. madnUz says:

    hahaha…it’s dope bro…keep it up…

  22. aquarian says:

    sumting missing

  23. epsilon' gurlz.. says:

    x baek wat cam 2…jgn tiru aksi ini!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.