Can You Help? Two Overseas Bands Coming Round To Tour

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. xnizangx says:

    if any label planning to release the CDs, and searching for investors/labels to join…count me in. thnx.

  2. xnizangx says:

    and yeah, fine with cassettes too.
    🙂

  3. AJIT says:

    2009 tahun rock. haha

  4. rizie says:

    “Beautiful pop-punk without the commercial gloss which reminds me of the late great FUN PEOPLE and bits of HARD-ONS without the speedy parts.”

    wow..sound macam FUN PEOPLE ke joe?
    best2..nak try download dulu laa…

  5. rizie aku ada doh… ambik kat aku sudeh… haha :P.

    Eh joe when are they coming down? Maybe i could do a jam session for it if they don’t mind playing a jam session that is, Nizang jom lah buat jam session untuk diaorang kita panggil amert sekali hehehehe 😛

  6. rizie says:

    kalau melodic2 ni try tanya pijan..kot2 die berminat nak buat gig..wakakakaka…nanti leh ajak gasoline grenade sekali..lama tak tgk pijan beraksi..hehe

  7. khairul azizi says:

    We also can set a small jamm session Malacca if they dont mind played in pack small studio.Cheers!

  8. Joe Kidd says:

    terima kasih guys, i will send your email to them. Shaful is taking care of singapore side already.

    cheers,

    joe

  9. Fizan says:

    Pijan di sini..
    Well, in addition tolong checkout /download band melodic punkrock from Costa Rica dari sini : http://www.undergroundtico.blogspot.com
    Ada dua band yang menarik, Bufonic dan SEKA. Sumpah sedap.. download lah kalau minat geng2 melodic punk modern-style ni.
    Aku ada bercakap dgn frontman Bufonic nama Carlos, dia yang bagi link kat atas ni for free download. Carlos jugaklah orang yang bawak Propagandhi tour Costa Rica. Bufonic sangat berminat nak tour Malaysia so mungkin boleh kasi adjust dgn band Argentina kat atas ni.
    Cheers kpd yang minum arak, dan salam kepada yang kaki sembahyang.
    punk = tolerate

    Woo hoo!!

  10. Fizan says:

    Oit mana nizang?
    Boleh release Bufonic?
    Ini email guitarist/vocalist diorang..nama dia Carlos :-
    carmonram@hotmail.com

  11. xnizangx says:

    ko buat la pijan
    aku tolong2 ko! aku sapot ko! ok?

  12. Fizan says:

    Nak press audio cd ni problem..org bukan beli pun..
    so nak buat pun kena fikir 2 kali..
    bukan nak untung byk pun, nak balik modal je..
    skg semua download..so generasi skg akan byk lahir
    punk-punk urban, takde lagi dah org dtg dr kg berhijrah
    ke kl nak jadi punk..haha tul tak joe??
    btw, kalau ada kilang press record kat sini dah lama aku buat dah..
    punk = bad economy situation

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.