Blackfire: Lahirnya Dari Api!

Joe

Joe hoards and shares.

6 Responses

  1. ekspres rakyat says:

    Dengar cerita, sepatutnya tahun ni akan rilis 3 band thrash lama…iaitu Punisher, Blackfire dan Rator. Dengar ceritalah! Yang akan keluarkan rilisan diorang ni, Fadzil MuzikBox. Tapi tak tau lah apa cerita? Siapa ada tahu, tolong bagi tahu…bayangkanlah. kalau diorang2 ramai2 dapat perform dalam satu gig…pergh!!! Cara beb!

  2. Joe Kidd says:

    Punisher? Wah! I thought Punisher tak ada lagu. When Bullet was playing with them he wrote a few songs but they all got rejected since the songs were “too Voivod” and not Metallica-ish, which most of the band members wanted. Aku ada nampak one interview with Rator’s Shah Jehan in Konsert recently. Really hoping they would put out something.

  3. xnizangx says:

    aku dgr MODAR (terengganu doom metal) pun nok buat balik…gitaris die ke duk kat TTDI ajor klasikal gitar…Pejal (colors without ink) lepak ngn die and kabo aku…and also bace kat ROTTW…huhuuh…doom metal kinda cool…dark…gloomy…

  4. kutu rock says:

    Punisher nak buat album? Betui ke ni? Sape vox dia? Rosdan ka? Kalau Rosdan aku rasa org tue tu dah tutup buku tak mau nyanyi dah. Tapi tak tau le kalau vox dia lain plak.

    Rosdan la ni jual burger kat Ipoh…

  5. the doctor says:

    hey abang joe,its me mat ribis…kalau baca kim salam kat mak,kat awi belake belake kat tanjung mas….terimas….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.