Black: Jenayah-jenayah PDRM Terhadap Rakyat Malaysia

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

14 Responses

  1. Buka mata…Siapa benar siapa salah? Pigi mampus sama PDRM!!!

  2. ANTI-TATA says:

    Sepanjang aku hidup selama 26 tahun, aku tak pernah jumpa seorang pun anggota polis yang baik.
    Aku tak tahu kalau anda ada terjumpa tapi aku tak pernah kecuali dalam cerita YUSOF HASLAM.
    Aku bukan cakap kerana semua orang cakap polis teruk tapi aku cakap melalui pengalaman aku dan aku tahu bukan aku seorang yang melalui pengalaman ini.
    Kepada sesiapa yang dikasari atau ditindas oleh anjing-anjing ini, JANGAN TAKUT,KETAHUI HAK KAMU,
    dan BUAT LAPORAN jika perlu. Akhir kata, polis Malaysia suck!! BIG TIME!!

    • jhon says:

      nnt anak bini kau kena rogol bergilir-gilir depan mata kau lepas rumah kau kena pecah kau jgn mintak tolong polis plak…sbb suma polis kat m’sia ni suck.kau enjoy je penyamun yang samun rumah kau pas 2 dapat rasa burit anak bini kau…

  3. yayok says:

    cantek darah kapla…biar mati trus mampos…

  4. ayam kampung says:

    err… nak report kat siapa ek? macam xde yg boleh diharap aje kat malaysia ni…

  5. yap says:

    pdrm tak kool langsung. hehe

  6. ritzharris says:

    errr.. pehal dengan polis nih? ntah.. sapa polis pun aku tak kenal? err ko ke polis tuh.. hah!.. kesian.. kadang2 aku malas nak cakap pasal hal polis ni.. memacam hal yg berlaku.. time kita nak mencari ketenangan, masa tu la juga dia nak mewujudkan keganasan?? err.. ganas sgt ker engko tuh?? macam celaka jer aku tengok.. sometimes, i did feel it soo stupid when police asking you and your identity.. hoii! suke hati aku la.. bukan aku kaco anak bini atau periuk nasi ko pun.. then bila aku tanya kembali identity mereka, they refused to give it.. haa.. fuck that man.. eat your own shit!!.. bila aku tengok dari segala bentuk kejadian yang berlaku disekeliling aku setakat ini, dalam mana2 hal sekalipun sekiranya ada hal-hal yang melibatkan rakyat biasa jarang sekali tindakan segera diambil.. kalo segera pun paling tidak memakan masa seminggu.. hurmm.. tapi kalo nak saman orang, nak raid club/bar.. superman pun kalah.. oleh itu, sebagai rakyat dan juga sebagai manusia yang berperikemanusiaan.. marilah kita sama membaca dan mengenal perundangan untuk melindungi diri kita dari pendurjana negara dan sosial ini.. err.. should i call their human? i don’t think so human is suitable for them.. ahah! let’s named the police as “such wasted disposal creature from middle of nowhere”.. why this name? well, it’s because they dun have the insanity and humanity in their life…

  7. statutory says:

    relax beb..cuba kite pikir dari dimensi yang lain,kenapa polis bertindak sedemikian..hanya satu iaitu menjalankan tugas..bile ada yang menghalang mereka dari menjalankan tugas terjadila seperti gambar si atas..tanpa kite sedari bile kite berada di kelompok yang ramai kite akan rasa megah dan angkuh ditambah lagi dgn sentimen2 yang boleh mendatangkan rusuhan..kite kan ade saluran yang betul dan cara yang betul untuk demonstrasi..bukan dengan mencaci pihak polis..if kte kene maki dengan orang lain kite pun marah kan?polis pun manusia mcm kte,xkan diorang xleh marah..cube kite renungkan kononnya pembangkang membuat demonstrasi aman,mesti adanya rusuhan,kenapa?sebab kebnyakan demonstrasi pembangkang berdasarkan marah dan nafsu..tidak rasional atau erti kata lain emosional..contohnya waktu sukan komanwel,jalan kebun,harakah laporkan ramai yang berkumpul hampir 100,000 orang..ramai!!tapi harakah x laporkan ape yang demonstrator dah jahanamkan sepanjang ‘demonstrasi aman’ yang di uar2 kan..renungkan bro

  8. feeza says:

    kat mana nak buat aduan…ada talian hotline tak?

  9. xullgrim says:

    all cop are bastard!!period.

  10. matkeyz says:

    buat aduan kat tentera la!! tentera lagi ok dari polis!!

  11. pak la says:

    pape la…… yg penting 1 malaysia w2kwkakaakakakakakaka

  12. pak la says:

    3tahun yg lalu lain beb….skrg da 2010 da….kekekekeke…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.