And we mourn, yet again and again: Teo Beng Hock + An Unnamed “Juvenile” in Melaka + R. Gunasegaran

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

5 Responses

  1. Fizan says:

    yeah, pagi tadi sambil bersarapan pagi aku membelek The Sun free kat kedai makan, dan terbaca muka depan pasal berita ni, memang tak logik dek akal alasan kepala BPR yang menjawab sebab musabab kematian dia, budak sekolah tadika boleh lah dia kencing!

    Pada aku kerajaan sekarang ni memang patutnya dah pass kat generasi baru, si tua-tua bangka kat atas yang tamak haloba dan makan sampai boroi tu sepatutnya dah berambus. Amerika pun dah tukar Obama sekarang, bagilah chance sikit kat generasi baru, ini kerja nak bolot segala-galanya. Oh ya, mangkuk-mangkuk kat atas tu memang syaitan berhati kering. Seriously, aku selalu deal dgn manusia2 bangsat jenis ni atas urusan kerja. Memang diorang jahat mengalahkan jin aprit! Itu dari pengalaman kerja sebenar aku (bukan setakat baca-baca).

    Takziah buat keluarga si mangsa juga. Anyway, ini lyrics D4 yang aku suka dan mahu kongsi bersama (kalau anda sudi) :

    Contemplate This On The Tree Of Woe
    by Dillinger Four

    These obvious manipulations
    Predicated on the basis of morals
    The unseen eyes, so careless in their calculations
    Forever washing the blood from their hands
    With an appetite insatiable
    Forced down your throat, demand your full attention
    Forging their way, no sorrow, no sense of shame
    Eyes to the floor
    Didn’t we see this coming?
    Five bitter years, this lie is indefensible
    Countless bitter tears, and more shed every day
    But there’s a change coming on
    We gotta right these fucking wrongs
    They can cover their ears
    But we won’t stop screaming!

    The mighty fall, this curtain’s coming down
    Sputtering excuses for the mess they brought us all
    Keep them inside, maybe we can block the exits
    How do they live with this blood on their hands
    With an appetite insatiable
    Forced down your throat, demand your full attention
    Forging their way, no sorrow, no sense of shame
    Eyes to the floor
    Didn’t we see this coming?
    Five bitter years, this lie is indefensible
    Countless bitter tears, and more shed every day
    But there’s a change coming on
    We gotta right these fucking wrongs
    They can cover their ears
    But we won’t stop screaming!

    Did we turn and look the other way?
    While our fates were sealed and plans were made
    Did we choose to stop this run-a-way train
    And it just kept on rolling

    Deception is what brought us here
    Now truth will end the fear
    This cross road lies before us now
    And the world watches our every move
    While we choose which way to go
    We still have so much left to lose

  2. ronzaimin says:

    kalau saya kata munkin juga sebaliknya,munkin juga dia nak bocorkan rahsia kerajaan pakatan di selangor,lalu dia dibunuh.pun saya rasa,ada juga kemunkin yang berlaku.

    saya bekerja rapat dengan rakyat penang dan saya tau apa yang berlaku dipenang itu sendiri.di selangor,saya no comment.yang pasti,kerajaan penang memang ada sangkut paut dengan sesuatu yang tak perlu disebut disini.asasnya,memang ada sebarang kemunkinan…….

    saya rasa,di selangor begitu jugak.cuma,kita kena tanya ronnie liew.munkin dia lebih tau……

  3. Joe says:

    Doesn’t matter, boss. You can be a member of PKR, DAP, Keadilan, UMNO, PAS, Hindraf etc, a human being is a human being, the rest are just ism-skism… I just think a lot of people forget that very simple fact.

  4. mhho says:

    I seldom read news paper, so news comes rather slow to me. (Selalunya dah basi bila dapat boss!), But this news will never go ‘Basi’ to me, simply because it is about normal people like all of us. Kalau dulu dengar orang jahat sini,orang jahat sana kena tembak, bunuh, tangkap, but now it is about a citizen mati in government premises, dalam keadaan meragukan! with no explanation WHATSOEVER!!. I bet a lot of people either don’t care or tak tau lansung pasal berita ni! Suddenly the notion that you are FREE is shattered! Sayangnya this news will also be blown away like all other ‘Altantuyaish’ news! I guess the phrase “Cut them where they stand” is still being used today…….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.