Adzakael: Antara Black Metal dan Mat Rempit

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

10 Responses

  1. punkie says:

    kudos! i hope u dun end up in ISA brah…

  2. adzakael says:

    thanks ^_^
    ISA eh?Hmmm scratching my head jugakla thinking about it…

  3. ekspres rakyat says:

    haha! aku suka esei nih! sempoi gila. aku sapot tulisan kau. nampak ler ke”punk”annya. ayat2 yang senang faham. straight forward. setel. aku nak curi artikel ni, masuk zine member. boleh eh?! hm…lawa blog.

  4. adzakael says:

    Thanks Ekspres Rakyat.
    Aku bole aje kalo ko nak letak artikel ni dlm zine,takde hal punye.
    Anyway,blog aku takde lawa mane,template standard je tu… (eh,mana emoticon muka kemerahan menahan malu ni?)

  5. BoyDxF says:

    Adatla..Mat Rempet di lindung oleh 3 line, pekida, pekima, sahabat, 7 dan sebagainya. Itu yang dorang dok selindung (back up) je depa…

  6. reed says:

    pekima tidak ada kait dgn gangsterisme.
    😉
    yg laen2 betul.

  7. insan says:

    korang ingt korang seme ni tak mati ker. ape yang korang buat xde faedah langsung. Benda tu ker yang ma ayah ajar bila korang buka je mati dan pandai membaca. Ingtlah kita seme ni tak kekal, kita akan mati dan hanya amalan yang kita buat akan bantu.bukannya ape yang korang sembah tu ok
    Fikirlah….xde faedahnya

  8. zai says:

    saya sembah Tuhan yg satu.

    itu pun takde faedahnya Insan?

    oh ya, awak baru baca metro ni.

    hihihi…awak ni sungguh bijak!

    wow!

  9. kayu says:

    KJ kata “if u cant beat them join them” WTF

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.