A story of corruption and police abuse

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. xnizangx says:

    police bastard!

  2. the doctor says:

    fuck the police
    and the doctor said it with a thought
    by the fascist pigs you were caught
    to hell you were brought
    your liberty-you bought

  3. lipan says:

    what tha f##k…pergh truk gle polis tu ek………

  4. lipan says:

    korang kena tengok cta novel tanpa huruf ‘r’….

  5. Jemi says:

    Emm.. memang itu yang terjadi di Malaysia, cuma ramai tak pernah merasa dan tak pernah ambil tahu. Bila kita beri tahu hal sebenar, mereka akan cakap “Diaorang hanya jalan kan tugas…” terutamanya orang UMNO.

    Hal macam nie pernah terjadi kat aku 9 tahun dulu, tapi bukan pasal Dadah dan bukan masuk jel. Pasal rumah kampung yang hendak dirobohkan. Ketua UMNO kampung terima rasuah, kira macam tali barut pemaju. Kitaorang kena tangkap, yang datang tangkap kita orang masa itu “POLIS DIRAJA MALAYSIA, FRU, PERTAHANAN AWAM, DBKL.

    Nanti aku tulis pengalaman kau sendiri.

  6. Jemi says:

    Lupa bagi tau… yang dulu kecoh pasal Reformasi. Kat TV tunjuk kononnya orang-orang merusuh, tapi sebenarnya pihak berkuasa yang menggunakan kekerasan sehingga diaorang marah dan bertindak balas. Mana aku tau? sebab ku sendiri tengok dengan mata kepala aku sendiri.

  7. zaxxtypeface says:

    Pergi la melepak kat club lagi. Kan dah kena. Haha.

  8. ironclaw says:

    yeah fuck em all bastards… lousy fuckers… fuck em fuck em until they die… fuck em… dingdong baskets buttlickers cock suckers fuck them all fuck them to hell, tat is y malaysia alwaz BOLEH, alwaz BOLEH GOT FUCKED and still had to pretend to be nice to those lousy fuckers… FUCK em ALL, all is the same no difference fuck em

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.