A Network of Friends Zine

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

10 Responses

  1. Yuen says:

    Do you have copies in the shop to sell Joe?
    Kalau ada can you keep a copy for me?
    I will be back to Malaya this end of the month and get it from you.

  2. dean says:

    humang aiii… pro-copy ke photostat ni? nk beli tp 15rm tu.. kot yg photostat version takde? hehe..

  3. dean says:

    saya dgn tak malu nk promo di sini; sila lah ke http://www.papakerma.com

    bye~

  4. xnizangx says:

    aku ade jual versi fotostet aritu…rm5…skrg pun ade lagi kalau nak…kalau tak silap aku taruk kat kedai joe dlm rm6 ke rm7…mmg tebal…nak aku bole fotostetkan…aku mmg dpt versi fotostet dari…dari sape ek…aku pun dah lupe…

  5. Zach))) says:

    Kalau tak silap, aku dah baca ini zine. Tapi… aku nak jugak. Nizang, bawak ke ofis esok. Aku mau beli ini zine. Terima kasih.

  6. xnizangx says:

    akif suh aku gi penang pagi esok kul 7 gerak dr kl cental naik keter zack…jumaat aku stay taiping, sabtu kakak aku punye majlis…ahad aku gi penang lg, main gig…isnin aku masuk opis kot…gile ah…ni lah…masalahnye…orang atasan wat keje last minit…org bawahan yg susah…dush dush…batik batik…

  7. zach)) says:

    Terserlah kesibukannya. Okey, jumpa hari Isnin nanti. Akif ada cerita ngan aku pasal kerahan tenaga kau tu. Nak tergelak pun ada. Haha!

  8. Nox says:

    Hello people,

    I’m working on the first issue of a zine so I need anything that you can think of: demos, scene reports, gig reports, photos, artworks, reviews, articles etc. It’s gonna be on the punk side of things. But please, I don’t tolerate any material which propagates hatred, discriminations and general bullshit. As usual there will be free copies for contributors. Contact me at nox2roll@yahoo.com or write me at this address : Nox, H-4-19 Apartment Harmoni, Jalan PJU 10/4C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia or you can of course reach me through myspace. Thanks.

  9. nizang says:

    now available from nizang:

    words and pictures zine #1 (from US) rm5+postage
    bald cactus #25 (from UK) rm2+postage iv with good clean fun, oi polloi, etc.

  10. rizie says:

    zang.kawe nak satu.due2 kawe nok.simpan.nanti jamm bwk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.