3rd Arm Records: Devillica, The Journey Continues – Out Now!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. dean says:

    very nice..must buy!

  2. haq says:

    a matte laminated with a spot UV digipak. get it now.

  3. duan says:

    boli2, tak rugi de 🙂

  4. dean says:

    For those who might mistaken Devilica as a screamo band, u are damn wrong. They are a bunch of kids (not really lah, haha ;p) that play grind core with more technical difficulties! Hell yeah!

  5. shahrizal says:

    sebab devilica started masa the whole scene flooded ngan screamo bands la orang ingat diorang band screamo kot dean. well, i might be wrong

  6. shahrizal says:

    don’t get me wrong. they’re a good band lah in my opinion 🙂

  7. jar jar bink says:

    susah nak define band nih.. senang cita diorang develop hardcore punk dgn metalcore dgn fusion screamo, grindcore, progressive dlm satu pakej.. utk rujukan dgr band¬? spt destroyer destroyer, ed gein, ion dissonance, 25 dollar massacre, pig destroyer, converge, the number twelve looks like you.. tapi dgn style diorang sendiri. kesemua band di atas mempunyai sound yg lain dari yg lain. Sound mcm nih sdg hangat kat US n sedang merebak di europe. Thats y diorang dpt offer utk split di bawah satu label US yg akan kuar januari nanti. beli beb.. gua rekomen bkn sebab kawan tapi mmg antara release terbaik kat malaysia. lagi terbaik dari band2 yg asyik masuk TV tapi sound ciplak band luar.

  8. she's so plastic says:

    dah beli dah pun. siapa yg kentut dlm track number 2?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.